Ziņas

Jaunais Nissan Juke būs jāpagaida līdz vasarai

Nissan atliek Juke klajā laišanu
Plašāks salons, kvalitatīvāks interjers
Vispirms koncepts, tad ražošanas versija

Jaunais Nissan Juke bija plānots jau šī gada rudenī, taču dažādu apstākļu dēļ tā klajā laišana pārcelta uz nākamo gadu. Mūsu avoti ziņo, ka tas “ieradīsies” pēc apmēram pusgada, nākamā gada vasaras mēnešos.

Tiek ziņots, ka jaunais Juke būs veidots uz Renault-Nissan CMF-B platformas, tam būs jauni motori un transmisijas, turklāt var gadīties, ka tiks piedāvāta arī Juke hibrīdversija. Nissan vadība uzskata, ka Juke elektroauto ir teju ne obligāts, taču pārdošanā būs arī benzīna un dīzeļa versijas. Tātad - 1,5 litru dīzeļmotors un 1,0 litra tilpuma benzīna motors. 1,6 litru 190 ZS Juke arī tiekot izskatīts kā viens no variantiem.

Nissan informē, ka jaunais Juke dizaina ziņā ies to pašu ceļu, tātad - tas nebūs tāds pats kā pārējie ceļu satiksmes dalībnieki. Kaut kas, it īpaši aizmugurē, tiks saglabāts no esošā dizaina, bet Juke priekšpuse iemiesos to stilu, kādu demonstrē citi Nissan jaunākie SUV.

Interjers gan tikšot pilnībā veidots no jauna - ar labākas kvalitātes apdari un lielāku ietilpību tas sola atrast vēl vairāk pircēju, kā līdz šim. Šobrīd pieejamā informācija liecina, ka vispirms tiks parādīts Juke konceptauto, bet tikai pēc tam sekos ražošanas versija.

Zināms arī, ka, tāpat kā līdz šim, Eiropas tirgum domātie Juke tiks ražoti Nissan rūpnīcā Sanderlendā, Lielbritānijā. Lai gan oficiāli tas nekur nav izskanējis, var gadīties, ka martā gaidāmais Brexit kaut kādā veidā ietekmēs Juke cenu, kad tie nonāks līdz dīleru saloniem.



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!