Ziņas

Par Mūzikas ierakstu gada balvas oficiālo auto izvēlēts Nissan Qashqai

Zelta Mikrofons 2019
Oficiālais auto - Nissan Qashqai
Piedāvā Norde, Nissan oficiālais dīleris Latvijā

Vakar jau 23 reizi norisinājās Latvijas mūzikas vides gada gaidītākais notikums – Mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons” apbalvošanas ceremonija, kurā balvas tika pasniegtas 2018.gada spilgtākajiem mūzikas ierakstiem un nozares pārstāvjiem.

Par “Zelta Mikrofona” galveno auto tika izvēlēts Nissan Qashqai, kurš ir pārliecinoši nemainīga auto izvēle vairākus gadus pēc kārtas, arī 2018.gadā ieņemot pirktāko pasažieru auto modeļu topa virsotni privātpersonu segmentā ar 368 pārdotiem auto.

Pasākuma galvenā auto kvalitāti un nepārspējamās īpašības novērtēja arī Mūzikas ierakstu gada balvas uzvarētāji un komanda, kuriem Norde, Nissan oficiālais dīleris Latvijā, pēc pasākuma svinīgās daļas Dailes teātrī nodrošināja braucienu Nissan Qashqai automašīnās uz pasākuma noslēgumu Vecrīgas Rock Café.

Savukārt sabiedrības uzmanību pievērsa Dailes teātra foajē izstādītais Nissan Qashqai, kuru pasākuma laureāti un nominanti izrotāja ar saviem autogrāfiem. Izcilam auto izcili paraksti – ar šādu devīzi vienīgais un neatkārtojamais Nissan Qashqai visas nedēļas garumā krāšņos Rīgas ielas.

Tāpat “Zelta Mikrofona” ceremonijas laikā Norde bija parupējušies par pārsteiguma sagādāšanu vienam no pasākuma viesiem, paslēpjot kuponu ar laimestu - uzticamais Nissan Qashqai ar pilnu bāku degvielas neaizmirstamai nedēļas nogalei - zem viena no skatītāju krēsliem.

Nissan Qashqai izceļas ar nenoliedzami elegantu un pārdomātu dizainu, kompakta krosovera īpašībām, kas braukšanu padara īpaši ērtu gan pilsētā, gan ārpus tās, kā arī plašo komplektēšanas iespēju klāstu, kas ļauj automašīnu personalizēt atbilstoši tās īpašnieka vajadzībām. Izsmalcināta inteliģence, efektīva aerodinamika un visaptverošs komforts – to apvieno šis viedais pilsētas krosovers.

Jāatzīmē, ka 2018.gadā Nissan Qashqai sāka ieviest ProPILOT autonomās vadības tehnoloģiju, kas ir guvusi augstu novērtējumu šīs automašīnas īpašnieku vidū, jo padara braukšanu vēl relaksētāku un drošāku, turklāt sniedz papildu pārliecību uz ceļa.

 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!