Ziņas

Jaunais What Car? SUV žurnāls ir klāt!

Jaunais What Car? žurnāls
Apvidus auto un krosoveri
Jau pieejams Circle K DUS, Rīgas Motormuzejā, Rīgas Dinamo spēlēs un preses tirdzniecības vietās


Klajā nācis jaunais What Car? žurnāls, kura tēma ir - apvidus auto un krosoveri.

Ikviens, kuru interesē tuvākā vai tālākā nākotnē iegādāties jaunu vai lietotu apvidus auto vai krosoveru, žurnālā atradīs nepieciešamo informāciju – tajā ir aktuālāko jauno SUV testi, kurus esam veikuši tepat Latvijā vai starptautiskajos testa braucienos ārvalstīs, žurnālā esam iekļāvuši arī materiālus, kas tapuši sadarbībā ar mūsu partneriem - pasaulē senāko auto žurnālu Autocar, kā arī spilgtākās prezentācijas Parīzes auto izstādē, auto tirgus jaunumus un aktuālākos gadžetus.

Žurnāls jau ir pieejams Circle K DUS visā Latvijā, kā dāvana "zelta" un "platīna" automazgāšanas pircējiem. Tāpat žurnālu var saņemt Viennese ģimenes biļetes pircējs Rīgas Motormuzejā un arī Rīgas "Dinamo" spēļu apmeklētāji "Arēnā Rīga", veicot pirkumu virs 20 eiro. Žurnāls pieejams arī preses tirdzniecības vietās.

Lai veicas jaunā auto izvēlē!

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Škoda Scala

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Nenovērtējiet Scala par zemu tikai tā cenas dēļ. Vairākās kategorijās tas ir labāks pat par cenas ziņā dārgākiem ģimenes auto – tam ir patīkama gaita, pienācīga vadāmība, moderna multimediju sistēma un iespaidīgs plašums gan aizmugurē sēdošajiem, gan bagāžnieka nodalījumā. Tā vienīgie trūkumi ir dažviet lētā salona apdare un tālākpārdošanas vērtība, kas nav tik augstā kā dažiem konkurentiem.