Ziņas

Toyota Hilux iegūst papildus jaudu GR Sport versijā

Toyota Hilux GR Sport
2,8 litru dīzelis ar 177 ZS un 450 Nm
Iespējams, nākamgad arī Baltijas tirgū

Toyota un Gazoo Racing šobrīd vēl veic pēdējos darbus pie jaunā Supra modeļa, taču pie apvāršņa jau parādījies jauns projekts. Tas ir Hilux GR Sport, leģendārā Toyota pikapa sportiskā versija.

Tiesa gan, salīdzinot ar VW Amarok V6 un Mercedes X350d, šī Hilux motors nav īpaši sportisks - 2,8 litru dīzelis ar 177 ZS un 450 Nm, ar kādu tiek aprīkoti jaunākās paaudzes Land Cruiser. Tomēr tas tik un tā ir jaudīgāks, nekā Hilux šībrīža 150 ZS dīzeļdzinējs - un šķiet, teju jebkurš šī pikapa īpašnieks nesūdzētos par papildus jaudu, kaut arī tie ir tikai 27 ZS.



Laba ziņa ir tā, ka Hilux GR Sport ir uzlabota balstiekārta ar stingrakām atsperēm priekšā un citiem jaunievedumiem, tai skaitā stūres sistēmā, lai nodrošinātu sportiskāku vadāmību.

Interesanti, ka jaunais Hilux GR Sport vispirms ir laists klajā Brazīlijā. Par Eiropu pagaidām ziņu nav, kaut gan mūsu rīcībā esoša neoficiāla informācija liecina, ka nākamgad esot gaidāms jaudīgāks Hilux. Vai tas būs šis GR Sport, Toyota pagaidām klusē.



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.