Ziņas

Parīzes auto izstāde: Peugeot e-Legend

Peugeot vīzija par nākotnes auto
Divi autonomās vadības režīmi
Smalka salona apdare un 49 collu ekrāns

Parīzes auto izstādē prezentētais, 4,65 metrus garais e-LEGEND CONCEPT demonstrē Peugeot redzējumu par pilnībā elektrisku, vadītāja vēlmēm pielāgojamu un tiešsaistes tīklam pievienojamu pašbraucošu transportlīdzekli.

Šī konceptauto dizains ieturēts Peugeot 504 Coupé stilā, savukārt, priekšējie un aizmugurējie lukturi, pēc ražotāja pārliecības, atgādina trīs lauvas nagus.

Tiek piedāvāti četri braukšanas režīmi, no kuriem divi ir pašbraucoši, bet divi – klasiskie, manuālie, jeb - tā kā šobrīd. Iespaidīgais konceptauto aprīkots ar tikpat iespaidīgu ekskluzīvo audiosistēmu zīmola FOCAL skaņu sistēmu, kas komplektā 49 collu ekrānu ļauj skatīties filmas, vai ko citu - atkarībā, protams, no izvēlētā braukšanas režīma. Interjera apdarē izmantots samts un koks, kas, kā norāda Peugeot, "līdzsvaro straujo traukšanos pretī digitālajai nākotnei".

 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Peugeot e-2008

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Peugeot e-2008 ir bagātīgi aprīkots elektriskais krosovers ar lielisku interjeru, kas piedāvā lielu plašumu gan pasažieriem, gan viņu bagāžai. Ar vienu uzlādi veicamais attālums nav tik iespaidīgs kā Kia e-Niro un Hyundai Kona, tomēr Peugeot pārspēj abus konkurentus ar zemāku cenu. Ja nepieciešams relatīvi kompakts elektriskais SUV, e-2008 kandidatūru noteikti ir vērts izskatīt.