Ziņas

Parīzes auto izstāde 2018

Sākas Parīzes autošovs
Virkne jaunu modeļu prezentācijas
Daudzi ražotāji izlēmuši nepiedalīties

Kā ierasts, reizi divos gados oktobra mēnesis Parīzē paiet Mondial de l’Automobile atmosfērā. Plašāk pazīstams kā Parīzes autošovs, tas durvis preses pārstāvjiem ver 2. oktobrī, bet pārējie interesenti ir laipni aicināti iepazīties ar šībrīža jaunumiem autotirgū no 4. līdz 14. oktobrim.

Parīzes auto izstāde tiek rīkota reizi divos gados tāpēc, lai nedublētos ar Frankfurtes autošovu. Kamēr Vācijā rīkoto izstādi raksturo īpaši plaši pārstāvēti vietējie ražotāji, to pašu var teikt par Parīzi – vairākās hallēs Porte de Versailles izstāžu kompleksā nevarēs nepamanīt franču autoražotājus – Citroen un tā luksusa brendu DS, Peugeot un Renault. Izstādē redzami arī citi Eiropas un Āzijas autobūves smagsvari, bet gaidītāko prezentāciju vidū ir BMW i8 kupeja, Z4 rodsters, atjauninātais Porsche Macan,  Audi Q3 un Q8, Škoda Kodiaq RS, Toyota Corolla universālis un Yaris GRS.

Tomēr vairāki ražotāji nolēmuši izstādē nepiedalīties – šogad Parīzē neredzēsim Bentley, Ford, Opel, Mazda, MINI, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Volvo, Volkswagen un Alfa Romeo, kā arī Fiat un Jeep.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.