Ziņas

Lexus prezentē luksusa jahtu

Lexus dizains un premium imidžs iemiesots jaunā jahtas modelī
Veidota sadarbībā ar Marquis-Larson Boat Group
Pirmā Lexus LY 650 jahta būs pabeigta 2019. gada otrajā pusē

Lexus izmanto visas iespējas, lai nostiprinātu savu premium imidžu, ko akcentē japāņu autoražotāja modeļu dizaina iezīmes -  un LY 650 jahta tam ir vēl viens apliecinājums.

Interesanti, ka Lexus līdz šim ir veicis izmēģinājumus kulinārijā, mākslā un dizainā, kino industrijā, kā arī citās jomās, kas ļāvis autoražotājam mijiedarboties ar citām nozarēm, meklējot veidu, kā uzrunāt premium līmeņa klientus.

Lexus International prezidenta Joširo Savas redzējumā, Lexus ir zīmols, kas “meklē jaunus veidus, kā saviem klientiem sniegt inovatīvu un pārsteidzošu pieredzi", tā rezultātā Lexus ir sadarbojies ar pasaulē izcilākajiem savas nozares speciālistiem, turpinot dzīvot līdzi sauklim "Experience Amazing".

Tagad Lexus ir pavēris jaunas robežas jaunākās Lexus LY 650 jahtas veidolā.
Sadarbībā ar amerikāņu kompāniju Marquis-Larson Boat Group jau tika radīts Lexus sporta jahtas koncepts, tagad Viskonsīnas štatā bāzētais uzņēmums ir radījis reālu produktu, īstenojot Lexus vadlīnijas.

Tāpēc pirmais, ko ievēros daudzi ir jahtas dizains, ko izceļ spēcīgais, izteiktais priekšgals, izliektie klāja akcenti un uzsvērtie pakaļgala sāni. Lūkojoties uz jahtu no sāna, tai ir Lexus izteikti raksturīgās jumta līnijas elegantais pacēlums, bet kritums pāriet aizmugures daļas izceltajos platajos sānos.  

Plānots, ka pirmā gatavā Lexus LY 650 jahta būs pabeigta 2019. gada otrajā pusē un savu globālo debiju piedzīvos gada beigās.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.