Ziņas

Svinīgi sāk jauna Jaguar Land Rover salona būvniecību

Inchcape Motors Latvia sāk jauna autosalona būvniecību
Būšot lielākais un modernākais visā Baltijā
Atklāšana - nākamā gada maijā

Ar laika kapsulas iemūrēšanu topošās ēkas pamatos, Jaguar Land Rover pārstāvis - Inchcape Motors Latvia  - sācis jauna autosalona būvniecību. Tas būšot lielākais un modernākais visā Baltijā, norāda kompānijas pārstāvji. 

Par godu jaunā autosalona būvniecības atklāšanai, svinīgajā brīdī kopā ar Inchcape Motors Latvia vadošajām amatpersonām bija arī Lielbritānijas vēstnieks Latvijas Republikā, kā arī Inchcape Ziemeļeiropas reģiona izpilddirektors Deivids Kolvels, Jāpiebilst, ka Inchcape ir lielākais auto tirdzniecības uzņēmums pasaulē, un Latvija ir tikai viena no vairāk nekā 30 valstīm, kur tas ir pārstāvēts.

Paredzēts, ka jaunā autosalona būvniecība tiks pabeigta 2019. gada pirmajā pusē un savas durvis vērs vaļā 2019. gada maijā. Tas tiks autosalons tiks būvēts saskaņā ar Jaguar Land Rover korporatīvā koncepta “Arch” dizainu, kas tiek pakāpeniski ieviests visur pasaulē.

 “Esmu pārliecināts, ka premium automašīnu tirgus gan pasaulē, gan Latvijā ir ļoti konkurētspējīgs, tādēļ vēlamies radīt saviem klientiem tādu vidi, kas padarītu viņu viesošanos pie mums pēc iespējas patīkamāku un emocijām bagātāku. Tāpat uzskatām, ka “Arch” koncepcijas loma un izstrādātais autosalona dizains nodrošinās izcilu pieredzi visiem esošajiem un topošajiem Jaguar un Land Rover automašīnu  īpašniekiem, autosalona apmeklētājiem un klientiem,” stāstīja Inchcape Motors Latvia valdes loceklis Dmitrijs Zeļeņins.

Plānots, ka autosalona platība sasniegs 2421 m2. Tajā atradīsies jaunu auto tirdzniecības zāle 1197 m2 platībā, kurā tiks izvietotas 7 Jaguar un 7 Land Rover automašīnas. Tiks izveidots serviss ar iespēju vienlaikus uzņemt 11 automašīnas. Autosalonā atradīsies rezerves daļu, kā arī zīmolu aksesuāru un dzīves stila preču veikals.

Līdz ar jaunā Jaguar Land Rover autosalona atklāšanu, klientiem būs iespējams iegādāties arī mazlietotas Jaguar un Land Rover automašīnas Approved programmas ietvaros, kas dod nodrošinājumu, ka mašīna ir nevainojamā tehniskajā stāvoklī.

Līdz salona atklāšanai Jaguar Land Rover tirdzniecība turpināsies līdzšinējā vietā - salonā Dārzciema ielā.  


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Jaguar XF

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Jaguar XF ir auto, ar kuru ir bauda braukt – lieliska vadāmība un komfortabla gaita padara to par izvērtēšanas cienīgu alternatīvu vācu biznesa klases auto.