Ziņas

Koenigsegg: pircēji vērtē pasaulē ātrākos auto

Koenigsegg īpašnieku klubs Ghost Squadron
Īpašnieku atsauksmes par pasaulē ātrākajiem auto
Skaties video!

Kopš brīža kad Koenigsegg sporta auto tika sertificēti izmantošanai uz koplietošanas ceļiem ASV, Kalifornija ir kļuvusi par vietu, kur sastopami Zviedrijas hiperkāru ražotāja visiespaidīgākie projekti.

Kļūt par Koenigsegg īpašnieku nozīmē šķirties no vismaz miljona ASV dolāru – vai krietni vairāk, ja runa ir par īpašiem modeļiem. Šajā video redzami četri kungi pat ir apvienojušies klubā, kura nosaukums ir The Gost Squadron – un viņi ir to sporta auto entuziastu vidū, kas arī brauc ar saviem hiperkāriem, nevis tur tos garāžā.

Diviem no viņiem pieder pēdējo Agera RS eksemplāru (ko oficiāli sauc par Agera FE) īpašās modifikācijas „Thor” un „Vader”. Turklāt tie nav vienīgie hiperkāri viņu autoparkā. Lai savāktu kolekciju, kurā ietilpst Pagani Zonda Cinque, Zonda Cinque Roadster, Zonda Tricolore un Lamborghini Centenario (tie visi pieder vienam cilvēkam) nepieciešama ne tikai liela garāža, bet arī tādi ienākumi, par kuriem lielākā daļa planētas iedzīvotāju var tikai sapņot.

Neraugoties uz to, šie kungi šķiet tikpat ikdienišķi un sakarīgi, kā jebkurš cits ierindas auto pircējs – un labprāt dalās ar savu pieredzi par Koenigsegg.

Skaties video!



  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.