Ziņas

Youngtimer Cars&Coffee pie Rīgas Motormuzeja

Youngtimer Cars&Coffee pasākums
9. septembrī pie Rīgas Motormuzeja
Informācija un reģistrācija www.youngtimerrally.lv

Latvijas Antīko automobiļu kluba Youngtimer Rally sekcija 9. septembrī pie CSDD Rīgas Motormuzeja rīkos jau daudziem auto entuziastiem labi pazīstamo pasākumu Youngtimer Cars&Coffee. 

““Cars&Coffee” mērķis ir sapulcēt visus esošos un potenciālos dalībniekus, interesentus un klasisko auto entuziastus kopīgā pasākumā. Šie salidojumi parasti pulcē vairāk kā 200 klasiskos automobiļus un motociklus no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Otro gadu pēc kārtas rudens pasākumu rīkosim pie Rīgas Motormuzeja – šeit tomēr ir īpaša aura,” stāsta Youngtimer Rally organizators Valts Ceplevičs. “Mūs atkal priecē, ka pasākumam ir pieteikušies ļoti daudz līdz šim neredzēti spēkrati. Tas nozīmē, ka mūsu kustība aug, cilvēki ar vien vairāk novērtē klasiskos spēkratus un vēlas tos atrādīt citiem.”

Šobrīd kā interesantākos dalībniekus var minēt Cadillac Series 62 Street Rod, Mercury Monterey, Chevrolet El Camino, Volkswagen 181, Volkswagen T1 un T2 busiņus, Ferrari 348tb un 456GT un pat GAZ 51.

Pasākumā ir iespēja piedalīties ar automašīnām, kuras atbilst Youngtimer Rally katalogam un motocikliem, ražotiem līdz 1988. gadam. Ja jūsu spēkrats nav šajā katalogā, bet ir vēlme piedalīties un uzskatāt, ka tas ir interesants, īpašs vai piemērots, piesakieties – organizatori izskatīs pieteikumus individuāli.

Informācija par pasākumu un reģistrācija atrodama www.youngtimerrally.lv

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.