Ziņas

Toyota parāda jauno Corolla Touring Sports

Toyota Corolla Touring Sports 2018
Debija Parīzes auto izstādē
598 litru kravas nodalījums un vairāk vietas pasažieriem

Universāļu segments dažiem šķiet izmirstošs segments, vismaz kontekstā ar arvien augošo SUV un krosoveru popularitāti, taču pagaidām tas vēl nav miris - vismaz Toyota izpratnē. Drīzumā gaidāmajā Parīzes auto izstādē tiks prezentēts Toyota Corolla Touring Sports - un šodien varam parādīt tā pirmos foto.

Tas ir radīts Eiropā, Zaventemas Dizaina Centrā Beļģijā un var lepoties ar “lielāko plašumu aizmugurē sēdošo kājām šajā segmentā”, kā norāda ražotajs. Kravas nodalījuma ietilpība ir gandrīz 600 litri, kas varbūt nav tik daudz kā dažos krosoveros, taču universāļi tradicionāli ir lētāki, kas noteikti šķitīs pietiekami labs arguments tiem, kam prioritāte ir praktiskums, nevis imidžs.



Viss pārējais ir tāds parts kā hečbekā, kas tika laists klajā pavasarī Ženēvas auto izstādē. Dīzeļdzinēju nav, tikai viens benzīna motors (1,2 116 ZS) un divi hibrīddzinēji, kuru pamatā ir 1,8 un 2,0 litru tilpuma benzīna motori.

Daudzsviru aizmugures balstiekārta un papildaprīkojumā pieejamā adaptīvā balstiekārtas konfigurācija palīdzēs nodrošināt Corolla Touring Sports stabilitāti pat ar piekrautu kravas nodalījumu.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.