Ziņas

Eiropā ierodas jaunais Ford Ranger Raptor

Ford prezentē Ranger Raptor
2,0 litru dīzeļdzinējs, kas attīsta 213 ZS un 500 Nm
10 pakāpju automātiskā transmisija

Eiropā ierodas jaunais Ranger Raptor — Eiropā pārdotākā pikapa izturīgākā un veiktspējīgākā versija, kas debiju piedzīvojusi datorspēļu gadatirgū Gamescon Ķelnē, Vācijā.
 
Ford Performance izstrādātā bezceļu entuziastiem radītā modeļa tirdzniecība tiks sākta 2019. gada vidū, piedāvājot to komplektācijā ar Ford 2,0 litru EcoBlue dīzeļdzinēju, kas attīsta 213 ZS jaudu un 500 Nm griezes momentu, kā arī Ford jauno 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Raptor ir papildināts ar Ford Performance šasiju, kas optimizēta ātrai braukšanai pa bezceļiem un jebkādiem ceļa apstākļiem. Jaunais Ranger Raptor būs redzams jaunajā autosacīkšu spēlē Forza Horizon 4, piedāvājot iespēju izmēģināt pikapa spējas vēl plašākam veiktspēju cienošu braukšanas entuziastu pulkam. Izrādot jauno Ford Ranger Raptor izstādē Gamescon, kas ir lielākais šāda veida notikums Eiropā, Ford kļuva par pirmo ražotāju, kas šajā pasākumā publiski izrāda jaunu automobili.

“Aizmirstiet visu, ko jums šķiet, ka jūs zināt par pikapiem,” stāsta Ford Performance direktors Eiropā Leo Rekss (Leo Roeks). “Mūsu jaunais Ranger Raptor ir kā jauna suga — tīrasiņu sacīkšu automobilis braukšanai pa tuksnešiem un bezceļu automobilis ekstremālam dzīvesveidam, kas var vilkt, pārvadāt kravas un veikt smagu darbu vissarežģītākajos apstākļos.”



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.