Ziņas

Jaunais 3. sērijas BMW – pirmā oficiālā informācija

BMW laiž klajā informāciju par gaidāmo 3. sērijas modeli
Vieglāks, platāks un sportiskāks
Pirmizrāde Parīzes auto izstādē

Jaunais 3. sērijas BMW debitēs šoruden gaidāmajā Parīzes auto izstādē – un, kā sola ražotājs, tas būs sportiskāks, nekā jebkad agrāk. Tam būs vēl zemāks smaguma centrs, tas būs vēl vieglāks, nedaudz platāks, bet tiks saglabāts 50:50 svara sadalījums starp asīm.

Vadāmība vienmēr bijis galvenais 3. sērijas trumpis, un jaunais modelis sola nepievilt – īpaša uzmanība pievērsta balstiekārtai, amortizatoriem, kas ar inovatīvu tehnoloģiju palīdzību samazinās ceļa negludumu ietekmi uz auto stabilitāti, apgalvo BMW.

Tiem, kas izvēlēsies M Sport aprīkojuma pakotni, šīs īpašības būs vēl labāk jūtamas nekā citiem jaunā modeļa pircējiem. Pateicoties dažnedažādiem papildelementiem, 3. sērijas BMW turpinās pretendēt uz pirmo vietu gaitas komforta un vadāmības līdzsvara jomā, salīdzinot ar citiem auto šajā klasē.

Par dinamiku un motoriem informācijas vēl nav, taču zināms, ka jaunais četrcilindru benzīna motors būs jaudīgākais, kāds jebkad redzēts šajā modelī – un jebkurā citā BMW šī zīmola pastāvēšanas vēsturē. Komplekā ar uzlabotu astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu tas būs ne vien dinamisks, bet arī vēl ekonomiskāks.

Skaties video!



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.