Ziņas

Jaguar I-Pace prototips apceļo Baltijas valstis

Jaguar I-Pace elektriskais krosovers
400 ZS jauda un 700 Nm griezes moments
100 km/h 4,8 sekundēs

Pilnībā elektriskais Jaguar I-Pace prototips jūlijā apceļoja Baltijas valstis un piestājis arī Latvijā - dažus mēnešus pirms galīgās ražošanas versijas nonākšanas dīleru salonos.

Tas ir ir aprīkots ar 90 kWh litija jonu akumulatoru, pēc kura pilnīgas uzlādes var veikt 480 km attālumu, tādēļ ar šo krosoveru var mierīgi doties no Rīgas līdz Liepājas jūrmalai. Pielietojot DC ātro uzlādi (100 kW), akumulatoru no nulles līdz 80% var uzlādēt 40 minūtēs.



I-Pace darbina divi sinhronizēti pastāvīgā magnēta elektromotori, kas nodrošina 400 ZS jaudu un 700 Nm griezes momentu. Tūlītējs griezes moments un pilnpiedziņas saķere piešķir I-Pace cienījamu paātrinājumu - 100 km/h ātrumu tas attīsta 4,8 sekundēs.



Komforta funkciju klāstā ir Touch Pro Duo informācijas un izklaides sistēma ar skārienjūtīgo ekrānu, jaunā navigācijas sistēma, kas atpazīst maršruta topogrāfiju, iepriekšējo braucienu informāciju, kā arī braukšanas stilu, lai akumulatora uzlādes stāvokļa aprēķinos spētu sniegt visaugstāko precizitāti, nodrošinot maksimālu pārliecību par automobiļa spēju ar esošo uzlādi nobraukt nepieciešamo attālumu.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Jaguar XF

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Jaguar XF ir auto, ar kuru ir bauda braukt – lieliska vadāmība un komfortabla gaita padara to par izvērtēšanas cienīgu alternatīvu vācu biznesa klases auto.