Ziņas

Pats neglītākais auto pasaulē?

Toyota Celica tūninga projekts
Zvaigžņu karu kosmosa krokodils
Tūnings Ugandas gaumē

Šajā attēlā redzamais transportlīdzeklis, iespējams, ir pats briesmīgākais, ko var izdarīt ar auto. Tā pamatā ir gluži pieņemams Toyota Celica, taču īpašnieka tūninga idejas to ir pārvērtušas par kaut ko tādu, ko pat negribas saukt par auto. Krokodils ar Zvaigžņu karu kosmosa kuģa iezīmēm būtu mazliet precīzāks raksturojums.

Interneta vietnē Reddit atrastie foto liecina, ka īpašnieks to ir nolēmis pārdot. Papildinformācija - auto atrodas Āfrikas valsts Ugandas pilsētā Kempalā, kur tapis arī tā neatkārtojamais “tūnings”. Šķiet, ka Ugandā ir visai demokrāriski noteikumi attiecībā pret to, ar ko drīkst atrasties uz koplietošanas ceļiem - jo diez vai kaut kur citur pasaulē (noteikti ne Latvijā) tas varētu iziet tehnisko apskati bez aizrādījumiem.

Pats brīnumainākais, ja neskaita faktu, ka šis auto vispār eksistē, ir tas, ka dažiem cilvēkiem uz šīs planētas tas šķiet OK - pretējā gadījumā diez vai viņi būtu tērējuši laiku un naudu šim projektam. Tūninga jomā bieži ir redzēti pārsteigumi, bet šis Ugandas tūnings ir kaut kas patiešām īpašs.



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.