Ziņas

Ķīnas autotirgū parādījusies Lamborghini Urus kopija

Ķīnieši nošpiko Lamborghini Urus dizainu
Huansu C60 Hyosow krosovers ar iezīmēm no Lamborghini tēla
Cena apmēram 15 tūkstoši eiro

Tev patīk, kā izskatās Lamborghini Urus, bet budžets neatļauj to iegādāties? Tad jādodas uz Ķīnu un  jāpērk Huansu C60 Hyosow. Tikko klajā nākušais, koncerna BAIC paspārnē esošais zīmols laidis klajā modeli, kas diezgan lielā mērā pilnīgi visu ārējo veidolu ir nozadzis pazīstamā itāļu sporta auto zīmola krosoveram.

Arī izmēri ir apmēram tādi paši, tikai Huansu krosovers ir nedaudz mazāks. Cenu atšķirības proporcija ir apmēram tāda pati kā Šveices Rolex pulkstenim un Ķīnā ražotai kopijai - C60 Hyosow, pārrēķinot no vietējās valūtas - juaņiem, maksā vien apmēram 15 tūkstošus eiro.

Turklāt, salīdzinot ar diezgan kroplīgām BMW X5, Toyota Land Cruiser un citu pazīstamu auto Ķīnas kloniem, šis modelis izskatās tīri pieklājīgs - pēc viņu standartiem.

Pat motors ir tīri jaudīgs - 184 ZS 2,0 litru benzīna turbodzinējs. Protams, ja blakus nostāsies īstais Urus, nekāda sacensība tur nesanāks - Lamborghini krosoveram ir 4,0 litru biturbo motors, vairāk nekā 640 zirgspēki un spēja 100 km/h sasniegt 3,6 sekundēs.

Lūk, ķīniešu "Lamborghini":


Un, lūk - īstais Lamborghini Urus:


Vēlreiz - ķīniešu Urus:


....un īstais Lamborghini Urus:



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests