Ziņas

Mercedes X-Klase Brabus izpildījumā

Brabus uzlabo X-Klases pikapu
Jaudas palielinājums Mercedes motoriem
Brabus tūninga elementi un salona apdare

Brabus tūninga ateljē vārds nav svešs nevienam, kas kaut ko zina par Mercedes-Benz. Tieši Brabus ir zīmols, kas visplašāk ir pazīstams ar šī vācu autoražotāja projektiem. Tomēr, ņemot vērā, ka viens no jaunākajiem Mercedes ir X-Klases pikaps, arī mums bija interesanti aplūkot, ko Brabus ir izdarījuši ar šo, uz Nissan Navara tehnisko risinājumu platformas veidoto auto.



Kā ierasts, Brabus sākuši ar motoru, tiesa gan, ne tik dramatiski, kā ar dažiem no ateljē jaudīgākajiem projektiem. Piemēram X 250d modifikācijai, Brabus piedāvā D4 PowerXtra “čipu”, kas palielina jaudu par 20 ZS un 60 Nm, kopējai jaudai sasniedzot 208 ZS un 510 Nm. Ar to pietiek, lai 0-100 km/h paātrinājumu veiktu 11,5 sekundēs.



Tas nav slikti, bet, protams, reāliem X-Klases pircējiem favorīts būs V6 dīzeļmotors X 350d modifikācijā. Pie tā jaudas Brabus vēl strādā, taču sagaidāms, ka šo motoru varēs uztūnēt līdz pat 250 ZS ar atbilstošu griezes momentu.



Noliekot motoru jaudas malā, Brabus piedāvā visiem X-Klases pikapiem arī pieklājīgu vizuālo apdari, ko raksturo 20 collu diski, LED gaismas un citi ateljē stilā ieturēti elementi. Ja ar to ir par maz, visu interjeru iespējams iztapsēt ar Brabus apdari - tai skaitā augstvērtīgāku ādu un arī alkantaru. Protams, tas kaut ko arī maksā, bet efekts zemnieku saietos un traktoru dienās būs tā vērts.



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!