Ziņas

Audi Q8 video kampaņa ir sākusies

Audi gatavojas Q8 prezentācijai
Audi Q8 būs Bentayga Coupe pamatā
Audi Q8 motori no 255 līdz 530 ZS

Audi sākuši pilnā sparā gatavot pircējus gada nozīmīgākajam jaunajam modelim - Q8 krosoveram. Tas ir auto, kas veidots uz Q7 platformas, taču stila ziņā atgādinās, piemēram BMW X6 - tātad - ar sportisku, “kupejas” parauga virsbūvi.

Ingolštatē bāzētajam ražotājam (un visam Volkswagen koncernam) tas ir nozīmīgs arī vēl vienā aspektā - tieši Q8 kļūs par pamatu Bentley Bentayga kupejai, jo, kā zināms, Bentayga (tāpat kā jaunais VW Touareg) lielā mērā izmanto tieši Audi Q7 tehniskos risinājumus.

Tāpēc Audi ir piesaistījuši Holivudas līmeņa producentus, lai radītu reklāmas klipus, rosinot interesi par gaidāmo auto. Kampaņa sastāvēs no pieciem klipiem un tikko laists klajā pirmais no tiem. Protams, ņemot vērā, ka Q8 nav vēl parādīts, arī klipā tas ir redzams diezgan nosacīti. Taču aktīvākie skatītāji saņems pietiekoši daudz indikāciju, lai saprastu, kas tieši Audi ir padomā.

Skaties video!




Sagaidāms, ka Q8 interjers būs maksimāli digitalizēts ar dažādiem infodisplejiem, aprīkojums būs A8 cienīgs (dārgākajās versijās), bet zem motora pārsega - tikai jaudīgi motori, tiesa gan - sākot ar četrcilindru 252 ZS benzīna turbomotoru, daudz pieņemamāku (par šo cenu) 355 ZS 3,0 litru V6 benzīna turbomotoru un arī plug-in hibrīdsistēmu ar 443 ZS (ko jau esam testējuši Audi Q7 e-tron modelī).

Par dīzeļiem ziņu vēl nav, taču zināms, ka topversijas būs SQ8 un pat RSQ8 - ar biturbo 4,0 litru V8 motoru un visām no tā izrietošajām sekām zirgspēku (vismaz 530 ZS) un dinamikas jomā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!