Ziņas

Uzsākta jaunā MAN TGE mikroautobusa tirdzniecība Latvijā

MAN TGE jau nopērkams Latvijā
Apskatāms MAN centrā Jaunmārupē un izstādē Auto 2018
Plašs aprīkojuma opciju un drošības sistēmu klāsts

Viens no aktuālākajiem jaunajiem modeļiem komercauto segmentā ir MAN TGE mikroautobuss, kas jau ir pieejams Latvijā, MAN klientu un servisa centrā Jaunmārupē, savukārt plašākai sabiedrībai tas tiks prezentēts starptautiskajā autoindustrijas izstādē “Auto 2018” no 6. līdz 8. aprīlim, Ķīpsalā.

Kā informē MAN izplatītājs - Avar Auto, jaunā TGE pielietojuma opcijas ir ārkārtīgi plašas - loģistikā, celtniecībā, mežsaimniecībā, pasažieru pārvadājumiem – katrs klients to var pielāgot individuālajām prasībām ar plašu aprīkojumu klāstu un pielāgotiem transportlīdzekļu virsbūves risinājumiem.

Jaunais TGE ir pieejams vairākās versijās - kā pasažieru mikroautobuss, ar kravas furgonu, ar pašizgāzēju, tentu, izotermisko virsbūvi, šasiju ar vienu kabīni vai dubulto, kā arī iespēju to aprīkot ar visdažādāko specializēto aprīkojumu. Piemēram, kā komfortablu tūrisma mikroautobusu ceļojumiem.

Atkarībā no izvēlētās versijas, jaunajam TGE ir trīs virsbūves garumi no 5986 līdz 7391 mm un augstums no 2355 mm līdz 2835 mm. Izmantojot papildu sakabes ierīci, ir iespējams transportēt līdz pat 3.5 tonnām. Turpretī, pieļaujamais kopējais svars ir 5.5 tonnas. Neatkarīgi no tā, ko vēlaties pārvadāt, jaunais MAN TGE bez problēmām nogādās jūsu kravu galamērķī, jo maksimālā kravas telpas ietilpība ir līdz 18.4 m3.

Jauno TGE darbina 2.0 l dīzeļdzinējs, un tas spēj attīstīt 177 Zs (130 kW) lielu jaudu. Aprīkots ar 6 pakāpju manuālo (6MT) vai 8 pakāpju automātisko (8AT) transmisiju un visām piedziņas sistēmu izvēles iespējām – priekšējo piedziņu, aizmugurējo piedziņu vai visu riteņu piedziņu.

MAN TGE drošības aprīkojums ietver tādas mūsdienīgas ekstras, kā sakabes manevrēšanas asistentu “Trailer Assist”, sadursmes novēršanas brīdinājuma sistēmu “Front Assist”, braukšanas joslu maiņas asistentu “Side Assist”, kā arī paralēlās un perpendikulārās novietošanās asistentu “Park Assist”. TGE apgriešanās rādiuss ir no 13.6 metriem līdz 16.2 metriem.

Potenciālajiem klientiem par sava TGE apkopi nav pamats bažīties - Jaunmārupē atrodas viens no modernākajiem MAN servisa centriem Baltijā ar ērtu darba laiku un beidzot ar bezmaksas palīdzību uz ceļa (MAN mobilitātes garantija), un Mobile 24 stundu servisa pieejamību.

Jaunā MAN TGE sākuma cena jau labi aprīkotai bāzes versijai ir  24 000 eiro (ar iekļautu avārijas bremzēšanas palīgsistēmu (EBA), elektriski vadāmiem kabīnes stiklu pacēlājiem, LED apgaismojumu kravas nodalījumā, atdalošu starpsienu, sānu slīddurvīm labajā pusē un citu transportlīdzekļa lietotājam svarīgu aprīkojumu).  


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.