Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2018: GR Supra Racing no Toyota

Jaunais Toyota Supra gaidāms 2019. gadā
Gazoo Racing Supra Racing ieskicē sērijveida Supra
Aizmugures piedziņa, priekšā novietots motors

Toyota Supra atgriežas – par to liecina šis Gazoo Racing Supra Racing konceptauto, kas kalpo kā prelūdija nākamgad gaidāmajam sērijveida modelim. Piektās paaudzes Supra tehniskie dati vēl netiek atklāti, taču zināms, ka modelis tiek veidots sadarbībā ar BMW, kas uz tās pašas platformas veidos Z5 modeli.

Atgriežoties pie Supra Racing konceptauto, vizuāli tas izskatās pārliecinoši dramatisks – taču, noņemot difuzorus, spoilerus un citus sacīkšu auto elementus, var diezgan precīzi iztēloties, kāds izskatīsies sērijveida Supra. Visticamāk, tam būs aizmugures piedziņa un priekšā novietots motors, lai nodrošinātu tādu braukšanas baudu, kas mūsdienās kļūst arvien lielāks retums. Un, ņemot vērā Toyota investīcijas autosportā, ar tādiem ierindas auto kā Auris vai Avensis azartiskas braukšanas piekritējus nepārsteigsi, bet sadarbībā ar Subaru veidotais GT86 diez vai tiks turpināts ar nākamās paaudzes modeli.

Varētu rasties jautājums, ko nozīmē cipars “90” uz Supra Racing koncepta? Atbilde – vēsturiski tieši šis skaitlis kalpoja par Supra kodu Toyota inženieru aprindās.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.