Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2018: Škoda Vision X

Škoda Kodiaq un Karoq piebiedrosies vēl viens krosovers
Radniecīgs, bet lielāks nekā VW T-Roc un Seat Arona
Jaunais Škoda krosovers pārdošanā gaidāms nākamgad

Škoda turpina jaunu modeļu ofensīvu un šis Vision X konceptmodelis liecina, ka Kodiaq un Karoq nebūs vienīgie krosoveri čehu zīmola piedāvājumā.

Izmantojot tehniskos risinājumus no Volkswagen T-Roc, nākotnē gaidāmais jaunais Škoda modelis vizuāli līdzināsies jau pieminētajiem auto, tikai ar stilīgākām, jaunajai pircēju paaudzei saprotamākām iezīmēm, ko jau ieskicē Vision X.

Lai gan Vision X ražošanas versija izskatīsies ne tik graujoši, var prognozēt, ka ts būs pat nedaudz lielāks kā T-Roc vai otrs uz šīs platformas veidotais VW koncerna “dvīnis” – Seat Arona. Tādā veidā Škoda cer saglabāt savu ģimenēm draudzīgo imidžu, piedāvājot lielāku praktiskumu un funkcionalitāti par saprotamāku cenu.

Mūsu rīcībā esošā informācija liecina, ka Vision X konceptmodeļa iedvesmotais, nākamais Škoda krosovers pārdošanā gaidāms nākamā gada otrajā pusē.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Škoda Scala

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Nenovērtējiet Scala par zemu tikai tā cenas dēļ. Vairākās kategorijās tas ir labāks pat par cenas ziņā dārgākiem ģimenes auto – tam ir patīkama gaita, pienācīga vadāmība, moderna multimediju sistēma un iespaidīgs plašums gan aizmugurē sēdošajiem, gan bagāžnieka nodalījumā. Tā vienīgie trūkumi ir dažviet lētā salona apdare un tālākpārdošanas vērtība, kas nav tik augstā kā dažiem konkurentiem.