Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2018: jaunais Toyota Auris

Jaunais Toyota Auris 2018
Eektroauto baterijas, degvielas šūna un mākslīgais intelekts
Jaunā Toyota Aygo pasaules debija

Ženēvas auto izstādē Toyota prezentējusi jauno, trešās paaudzes Auris. Jaunais modelis, saskaņā ar ražotāja komentāriem, ieguvis "dinamiskāku ārējo dizainu un ar pilnīgi jaunu 2,0 litru pilna hibrīda dzinēju". 

Dīzeļdzinēju Auris modifikāciju klāstā vairs nav - kā skaidro Toyota, jau šobrīd liela daļa - 41% - šī Opel Astra konkurenta pircēju Eiropā izvēlas tieši hibrīdversijas. Otra opcija būs 1,2 benzīna turbomotors ar 115 ZS. Savukārt hibrīddzinēji būs divi - no tiem viens ar 1,8 litru benzīna motoru, bet otrs - ar 2,0 litru motoru un 180 ZS.


Vēl viens Toyota jaunums Ženēvā - jaunā Aygo pasaules debija. Japāņu autoražotājs plāno nostiprināt savu pozīciju mazauto segmentā, uzsverot, ka jaunajam Aygo ir "ne tikai jauneklīgāks un atšķirīgs frontālais dizains, bet arī uzlabota veiktspēja un vadība". 

Protams, Toyota nebūtu Toyota, ja Ženēvas auto izstādē aprobežotos vien ar pāris modeļiem, kas pārsvarā būs redzami uzņēmumu autoparkos un auto nomas kompāniju katalogos. Japāņu autoražotājs, kas ir slavens ar savām hibrīdtehnoloģijām, demonstrēs jaunākos sasniegumus elektroauto akumulatoru, degvielas šūnu, autonomās vadības un mākslīgā intelekta jomā, ieskicējot vīziju par nākotnes auto.

To demonstrē konceptmodelis Concept-i Series i, kā arī TOYOTA FINE-Comfort Ride Concept.




Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.