Ziņas

Bentley Rīga jaunais salons ir atklāts

Viens no lielākajiem Bentley saloniem Eiropā
Bentley Rīga adrese joprojām Krasta ielā 5
Apskatāmi visi aktuālie Bentley modeļi

Rīgā atklāts viens no lielākajiem Bentley dīleru centriem Eiropā - jaunā britu luksusa un sporta auto zīmola pārstāvniecība atrodas turpat Krasta ielā 5, Rīgā, un atbilst gan zīmola identitātei, gan tiem augstajiem standartiem, ko sagaida Bentley klienti.

Salonā uz vietas redzami visi aktuālie Bentley modeļi, savukārt 450 kvadrātmetru plašajā servisā ražotāja sertificētie mehāniķi spēs nodrošināt tikpat kvalitatīvu iegādāto auto pēcpārdošanas aprūpi.

Salons atrodas uzņēmuma Luxury & Sports Cars SE pārziņā - kompānijas valdes priekšsēdētājs Valdis Spredzis, atzīst, ka “jaunais salons un apjomīgās investīcijas tajā skaidri apliecina mūsu nākotnes plānus – būt vieniem no vadošajiem Bentley dīleriem Eiropā.”

Šovasar tirdzniecībā nonāks jaunais Bentley Continental GT, taču Whatcar.lv rīcībā esošā informācija liecina, ka Bentley strādā arī pie citiem jauniem modeļiem, kas nāks klajā tuvāko gadu laikā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.