Ziņas

Pirmie video ar jauno BMW X4

BMW X4 2018. gada modelis ir klāt
Iezīmes no jaunā BMW X3
Šobrīd jaudīgākais BMW X4 ir M40i ar 360 ZS

BMW ir laiduši klajā otrās paaudzes X4, tikai četrus gadus pēc tā debijas uz autoindustrijas skatuves. Tā ir atkāpe no līdzšinējās tradīcijas, kad BMW modeļu paaudžu maiņa notiek reizi septiņos gados, bet šī posma vidū nāk klajā attiecīgā modeļa “feislifts”.

Stāsts par X4 ir sekojošs – BMW to laida klajā X3 līdzšinējās paaudzes pusmūžā, kā prelūdiju X3 feisliftam, taču tagad, kad X3 ir nomainījis pilnībā jauns modelis, X4 jau šķiet nedaudz novecojis un par to vairs nevar prasīt augstāku cenu, nekā X3. Tāpēc (un X4 pirmās paaudzes ne pārāk iepriecinošo pārdošanas rezultātu dēļ) ir laists klajā jaunais X4.


Otrās paaudzes BMW X4 vizuāli izskatās daudz nobriedušāks, kas ļaus tam veiksmīgāk konkurēt ar galvenajiem sāncenšiem – Mercedes-Benz GLC Coupe un Porsche Macan. Interjers uzlabots atbilstoši jaunāko BMW modeļu standartiem, bet sēdpozīcija pacelta vēl augstāk – radot sajūtu, ka sēdi lielākā auto. 10,25 collu skārienekrānu papildina daudz dažādas papildaprīkojuma ekstras un drošības asistenti.

Kā ierasts, motoru izvēle būs plaša, ietverot arī 360 ZS 3,0 litru tilpuma M40i un M40d 320 ZS dīzeļversiju, kas sākotnēji būs jaudīgākās X4 variācijas.

Plašāka informācija tiks sniegta nākošmēnes Ženēvas auto izstādē. Šobrīd – skaties video!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.