Ziņas

Jaunā Mazda6 modeļa pirmizrāde

Mazda jaunumi Ženēvas auto izstādē
Jaunais Mazda6 un Mazda6 Wagon
Mazda VISION COUPE, Mazda KAI CONCEPT un SKYACTIV-X

Nākošmēnes Ženēvas Starptautiskajā autoizstādē Mazda nāks klajā ar jauno Mazda6 - gan universāli, gan sedanu - un satriecošiem konceptauto. 

Kā informē ražotājs, "jaunākajam Mazda6 modelim ir daudz nobriedušāks, elegantāks un izsmalcinātāks virsbūves dizains, kā arī ievērojami pārveidots salons, ieskaitot jaunus sēdekļus, uzlabotu SKYACTIV spēka pārvada veiktspēju, labāku braukšanas dinamiku, lielāku aerodinamikas efektivitāti, samazinātu trokšņa līmeni un pat plašāku i-ACTIVSENSE drošības funkciju klāstu, piemēram, 360° monitoru un inteliģento ātruma palīgsistēmu".

Lūk, kāds izskatās līdzšinējais Mazda6 modelis:

Un lūk - jaunais Mazda6 sedans:

Izstādē būs apskatāmi arī divi Mazda konceptautomobiļi – Mazda VISION COUPE un Mazda KAI CONCEPT, kā arī Mazda revolucionārais SKYACTIV-X nākamās paaudzes benzīna motors.

Mazda VISION COUPE, kas nesen tika atzīts par 'Gada visskaistāko konceptautomobili', seko principam ‘Mazāk ir vairāk’. Savukārt Mazda KAI CONCEPT ir atsevišķs, daudz svarīgāks stāsts. Tas gatavo placdarmu Mazda zīmola nākotnei, demonstrējot uzņēmumā radītās revolucionārās tehnoloģijas un jaunāko KODO dizaina evolūciju, ieskicējot tuvākajos gados gaidāmo Mazda modeļu dizaina virzienu. 

Savukārt SKYACTIV-X, pēc ražotāja teiktā, "ir inovatīvs motors, kam paredzēts kļūt par pasaulē pirmo komerciālo benzīna motoru ar kompresijas aizdedzi". Šī tehnoloģija tiks izmantota gan Mazda benzīna, gan dīzeļa motoriem nolūkā apvienot jaudu ar maksimālu degvielas ekonomiju.

2018. gada Ženēvas autoizstāde apmeklētājiem būs atvērta no 8. līdz 18. martam.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mazda 3

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Mazda 3 beidzot ir tajā līmenī, kurā to var saukt par cienīgu alternatīvu Ford Focus vai VW Golf. Lieliska vadāmība, nevainojama montāžas kvalitāte un plašs komforta un drošības aprīkojums, kas papildina noslīpēto dizainu – ko vēl vairāk var vēlēties?