Ziņas

Jaguar I-PACE elektroauto tests skarbos ziemas apstākļos

Pirmais Jaguar elektroauto
Sportiskais Jaguar I-PACE krosovers
Ātra elektroauto bateriju uzlāde, augsta veiktspēja

Jaguar pirmais elektroauto I-PACE pārdošanā nonāks 1. martā un, kā norāda ražotājs, šis sportiskais krosovers būs ātrs – gan uzlādes, gan jaudas ziņā, turklāt – jebkādos klimatiskajos apstākļos.

Jaguar informē, ka I-PACE ticis pakļauts smagiem apvidus un temperatūras testiem, tai skaitā – aiz polārā loka Zviedrijā, kur temperatūra nokritusi pat līdz -40 °C atzīmei.

Viens no potenciālajiem I-PACE pircējiem, zviedrs Tonijs Vesterlunds pat tika uzaicināts piedalīties šajos testos – lai kliedētu viņa bažas par elektroauto izmantošanu skarbas ziemas apstākļos. It īpaši viņš interesējās par automobiļa stabilitāti un vilkmi, pārvietojoties pa ledu un sniegu. Lūk, viņa iespaidi...


Kā vairums mūsdienu elektroauto, arī Jaguar I-PACE varēs uzlādēt no parastas rozetes, lai vienlaikus sagatavotu salona temperatūru gaidāmajam braucienam. Uzlādes un iepriekšējās sagatavošanas laikus iespējams iestatīt integrētajā InControl sistēmā vai viedtālruņa lietotnē, un tas nav sarežģītāk par modinātājpulksteņa iestatīšanu, uzsver Jaguar.

Jaguar I-PACE vispasaules pirmizrāde gaidāma 1. martā plkst. 19:00, bet klātienē to varēs apskatīt nedēļu vēlāk - Ženēvas autoizstādē.

I-PACE elektro-krosovers papildina Jaguar modeļu klāstu, kurā jau ir XE, XF un XJ sedani, F-TYPE kupeja, kompaktais E-PACE krosovers, un arī izmēros nedaudz lielākais F-PACE krosovers, kas ir šobrīd vispieprasītākais senā angļu sporta auto zīmola modelis.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Jaguar XF

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Jaguar XF ir auto, ar kuru ir bauda braukt – lieliska vadāmība un komfortabla gaita padara to par izvērtēšanas cienīgu alternatīvu vācu biznesa klases auto.