Ziņas

Jaunais G-Klases Mercedes-Benz jau ir lietoto auto tirgū?

Tikko Detroitā prezentēts jaunais G-Klases Mercedes-Benz
Vācijas autodīleris jau piedāvā nopirkt vietu rindā
Skaties video!

Jaunākās paaudzes G-Klases Mercedes-Benz tikai tikko ir prezentēts Detroitas auto izstādē, bet kāds Vācijas auto dīleris to jau piedāvā iegādāties par 133 600 eiro.

Tas ir lielāks cipars, salīdzinot ar šī modeļa 107 tūkstošu eiro bāzes cenu. Tomēr, ņemot vērā tā dēvēto “pārpircēju” aktivitātes auto tirgū, tas nav nekas pārsteidzošs saistībā ar retāk sastopamiem bet pieprasītiem auto.

Te gan ir vērts atzīmēt, ka modeļa ražošana vēl nav sākusies un tas nozīmē tikai vienu – par iepriekšminēto naudu tu nedabūsi jaunu auto, bet gan vietu rindā pēc jau izdarīta pasūtījuma.

Pārdevējs norāda, ka konkrētais modelis ir G500, tātad vienīgā šobrīd pieejamā versija ar 422 ZS 4,0 litru V8 motoru un – pēc ražotāja datiem -  11,1 litru/100km vidējo degvielas patēriņu.

Piedāvātā G-Klases modeļa virsbūve ir Obsidian Black krāsā, tam ir 20 collu AMG diski, salona ādas apdare brūnā krāsā ar koka akcentiem paneļos. Izskatās, ka par aprīkojumu nevajadzēs sūdzēties – Burmester premium audiosistēma vien ir ko vērts, atsevišķa izklaides sistēma ir arī aizmugurē sēdošajiem.

Skaties video:

Interesē auto no Vācijas? Sazinies ar autopiegade.lv

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!