Ziņas

Opel turpina atbalstīt Latvijas kultūras dzīvi

Opel turpina sadarbību ar koncertzāli "Cēsis"
Jaunas izstādes, jauns auto - Insignia Sports Tourer
Tuvojas arī vēl nebijis mūzikas festivāls

Opel turpina atbalstīt Latvijas kultūras dzīvi, piešķirot Vidzemes koncertzālei “Cēsis” jaunākās paaudzes Insignia. Automašīnas atslēgas svinīgi nodotas koncertzāles direktoram Jurim Žagaram.

Jau 2017. gada sezonā koncertzāles izstāžu zāle ieguva jaunu vārdu – “Insignia” mākslas galerija, un Opel atbalsts dod iespēju apmeklētājiem baudīt gan lieliskus koncertus, gan arī regulāras mākslas izstādes.

“Mums ir svarīgi, lai partnerība atbilstu kopējam tēlam, jo koncertzāle nav tikai fiziska telpa, bet gan sajūtu kopums. Līdz ar to esam priecīgi, ka mūs uzrunājis Opel, kļūstot tieši par vizuālās mākslas aktivitāšu atbalstītāju. Tā ir profesionālās mākslas galerija, kurā tiek izstādīti labāko Latvijas mākslinieku mākslas darbi,” stāsta Juris Žagars, koncertzāles “Cēsis” direktors.

Tagad, pateicoties Opel atbalstam, koncertzālei ir iespēja turpmāko gadu ikdienas vajadzībām un mūziķu transportēšanai izmantot jaunu auto. Kā uzsver Juris Žagars, sadarbību var raksturot ar trīs atslēgas vārdiem – samērība, profesionalitāte un gaume.

“Mūsu koncertzāle ir samērīga Cēsīm un Vidzemes reģionam, savukārt profesionalitāte un gaume ir koncertzāles pamatbūtība. Līdzīgas ir arī Opel vērtības - auto izceļas ar vācu kvalitāti, samērību veiktspējā un cenā, kā arī gaumīgu dizainu. Tādai, manuprāt, ir jābūt arī mākslas iestādei – stilīgai un gaumīgai."

Starp citu, ja plānojat doties uz Cēsīm, no 13. janvāra INSIGNIA mākslas galerijā tiks atklāta  Latvijas Mākslas akadēmijas profesora Alekseja Naumova ainavu ekspozīcija.

Tikmēr 2018. gada pavasara jaunums - vēl nebijis festivāls "Pētera Vaska mūzikas aprīlis", kura ietvaros gaidāmi trīs koncerti. Tiek turpinātas koncertu sērijas arī konkrētos mūzikas žanros - Jazz Lounge un Ambiente skatuve, kā arī neatņemamā vērtība – akadēmiskās mūzikas koncerti.

Sezona maija pēdējā nedēļas nogalē tiks noslēgta ar Spāņu operas Galā koncertu, bet jūnijā gaidāma ikvasaras atkalsatikšanās ar “Kremerata Baltica” un Gidonu Krēmeru. Savukārt septembrī jaunā sezona tiks tradicionāli iesākta ar koncertzāles rīkoto festivālu “Čello Cēsis”.

Jāteic, ka Žagara kungam vācu auto pasaule nav sveša. Viņš ir bijis gan Mercedes-Benz vēstnesis....

Gan arī ikdienā pārvietojies ar 5. sērijas BMW, kad šis zīmols bija viņa toreizējās darbavietas - Latvijas Nacionālās Operas atbalstītājs...

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.