Ziņas

Klajā nāk jaunākās paaudzes Mercedes-Benz G-Klase

2018. gada G-Klases Mercedes-Benz apvidus auto
Vizuālas pārmaiņas eksterjerā un interjerā
Labākas braukšanas īpašības uz ceļa un bezceļa apstākļos

Klajā nākuši pirmie foto, kuros redzams jaunākās paaudzes Mercedes-Benz G-Klases apvidus auto. Leģendārais bezceļnieks daudzu gadu desmitu laikā būtiski nav mainījies, tāpēc nav pārsteigums, ka arī jaunākajā interpretācijā tikai acīgākie tajā sazīmēs “jauno modeli” .

Lielākās vizuālās atšķirības ir lukturos, buferos un radiatora restē. Papildus tam var ievērot, ka jaunajā Mercedes logo uz radiatora restes ir paslēpti radaru sensori, kas nepieciešami pusautonomās braukšanas funkcijām, kas, kā sagaidāms, tiks piedāvātas leģendārā bezceļnieka pircējiem.

Patiesībā visas nopietnākās izmaiņas no ārpuses nav redzamas - Mercedes jaunajā G-Klasē ieviesuši jaunu, neatkarīgu priekšējo balstiekārtu, kas palīdzēs šim apvidus auto piedāvāt labākas braukšanas īpašības ne tikai uz šosejas, bet papildinās arī bezceļa apstākļu pārvarēšanas spējas, par kurām jau šobrīd reti kuram ir šaubas.



Jaunā 9G-Tronic pārnesumkārba, spēja pārvarēt līdz pat 70cm dziļas ūdenstilpnes un 24,1cm klīrenss, trīs bloķējami diferenciāļi un pilnīgi jauns G-Mode braukšanas režīms sola vēl vairāk ieintriģēt tos, kas jau sen apsvēruši ikoniskā Gelandewagen iegādi.

Uzlabots arī interjers, turklāt ne tikai vizuāli - aizmugurē sēdošajiem ir vairāk vietas. Plašāku informāciju ceram sagaidīt 15. janvārī, kad jaunais G-Klases modelis tiks oficiāli prezentēts Detroitas auto izstādē.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!