Ziņas

Noskaidrots pasaulē zaļākais autoražotājs

Newsweek publicē ikgadējo zaļāko kompāniju sarakstu
Atzinība kompānijām, kas veicina vides aizsardzību
Toyota - labākais starp autoražotājiem

Newsweek nodēvējis Toyota par vienu no pasaulē zaļākajiem uzņēmumiem, ierindojot to vadošo globālo uzņēmumu pirmo 5% vidū, un auto kategorijā Toyota nosaukta kā “Labākais globālais ražotājs”.

Toyota ieņēma 16. vietu 500 pasaulē zaļāko uzņēmumu vidū un 1. vietu automobiļu kategorijā.

Šāds tituls netiek piešķirts tāpat vien. Toyota citu autoražotāju vidū izceļas ar ilgo pieredzi hibrīdtehnoloģiju un degvielas šūnu izpētes jomā, tāpēc japāņu autobūves gigants ierindots  pat pirms tādām globālām kompānijām kā Apple, Starbucks un Nike.

Ikgadējais Newsweek Green Rankings novērtē pasaulē lielākās publiskās kapitālsabiedrības, izmantojot astoņus vides ilgtspējas rādītājus. Newsweek, sadarbojoties ar Corporate Knights un HIP Investor, novērtē katru uzņēmuma rādītāju salīdzinājumā ar tā konkurentiem, tostarp enerģijas un ūdens patēriņa līmeni un saražoto atkritumu apjomu.

Pilns Newsweek zaļā novērtējuma saraksts tagad ir pieejams Newsweek vietnē šeit
 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.