Ziņas

What Car? apvidus auto un krosoveru speciālizlaidums

Jaunais What Car? žurnāls - apvidus auto un krosoveru speciālizlaidums
Dāvanā 5 eiro atlaide automazgāšanai Circle K DUS
Pieejams Circle K, Sixt, Dinamo Rīga un preses tirdzniecības vietās

Klajā nācis Latvijas lielākā autopircēju ceļveža What Car? Apvidus auto un krosoveru speciālizlaidums. Tajā esam apkopojuši aktuālāko modeļu aprakstus, testa braucienu iespaidus, kā arī populārāko lietoto auto aprakstus sadarbībā ar tirgus ekspertiem.

Frankfurtes auto izstādes apskats, intervija ar ātrāko lietuvieti Dakaras rallijā, gadžeti, padomi apvidus auto riepu izvēlē, kā arī visu laiku 100 skaistākie auto – tie ir tikai daži no materiāliem, kas būs interesanti ne vien tiem pircējiem, kas tieši šobrīd ir jauna auto meklējumos, bet arī tiem, kas to plāno darīt nākotnē.

Žurnāls no 26.oktobra ir pieejams Circle K degvielas uzpildes stacijās, kā arī lielākajās preses tirdzniecības vietās un Dinamo Rīga mājas spēlēs.

Žurnāla cena ir 4,50 eiro, taču tajā ir atlaižu kupons 5 eiro apmērā automazgāšanai Circle K degvielas uzpildes stacijās. Tiem, kas iegādājas Zelta vai Platīna automazgāšanas programmu Circle K DUS, žurnāls ir par velti!



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.