Ziņas

Jauns Škoda dīleris Latvijā

Škoda jauns dīleris Latvijā
Green Motors Škoda autocentrs Krasta ielā Rīgā
Pieejami jaunie Škoda Kodiaq un Škoda Karoq

Pirmdien, 2. oktobrī darbu sācis jaunais Škoda autorizētais pārstāvis Latvijā – Green Motors. Škoda jaunā mājvieta turpmāk būs Rīgā, Krasta ielā 5.

Jau no oktobra sākuma pircējiem šajā salonā ir iespēja apskatīt, izvēlēties, iegādāties, kā arī saņemt pilna servisa garantijas un pēcgarantijas servisa pakalpojumus

“Mums ir svarīgi, lai klients būtu apmierināts, gan iegādājoties auto, gan arī visā tālākajā lietošanas periodā. Tāpēc mēs darīsim visu iespējamo, lai mūsu klienti būtu gandarīti visu ceļu kopā ar Škoda,” stāsta Green Motors pārdošanas daļas vadītājs Mārtiņš Smiltens.

Pēc 2016.gada TNS pētījuma datiem Škoda ierindojas 1.vietā ar viszemākajām auto uzturēšanas izmaksām. Jau šobrīd testa braucieniem pieejams Škoda Kodiaq, bet oktobrī Škoda krosoveru modeļu klāstu papildinās arī Karoq, kas tika prezentēts septembrī Frankfurtes auto izstādē.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Škoda Scala

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Nenovērtējiet Scala par zemu tikai tā cenas dēļ. Vairākās kategorijās tas ir labāks pat par cenas ziņā dārgākiem ģimenes auto – tam ir patīkama gaita, pienācīga vadāmība, moderna multimediju sistēma un iespaidīgs plašums gan aizmugurē sēdošajiem, gan bagāžnieka nodalījumā. Tā vienīgie trūkumi ir dažviet lētā salona apdare un tālākpārdošanas vērtība, kas nav tik augstā kā dažiem konkurentiem.