Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: Mercedes-Maybach 6 kabriolets

Mercedes-Maybach 6 kabrioleta konceptmodelis
Četri elektromotori ar 750 ZS
No 0 līdz 100 km/h mazāk kā 4 sekundēs

Mercedes-Maybach 6 kabriolets ir tik grezns, ka tam pat ir grūti noticēt – un vēl grūtāk ir iedomāties, ka tas varētu atrasties koplietošanas ceļu satiksmē.

Tiesa gan, tas pagaidām ir tikai konceptmodelis, kas demonstrē Mercedes luksusa nodaļas Maybach piedāvātās iespējas tiem klientiem, kam neviena cena nav šķērslis, lai baudītu tāda līmeņa komfortu, kāds vien ir iespējams.

Auto dizains ir veidots, apvienojot retro stila iezīmes ar mūsdienīgām tehnoloģijām, to pašu var teikt par interjeru, kam ir koka paneļiem un alumīnija akcentiem rotāta grīda, kristālbaltas ādas apdare sēdekļiem, kā arī zilas šķiedras optiskie akcenti, kas diennakts tumšajā laikā tiek izgaismoti, atdzīvinot mērinstrumentu paneli diennakts tumšajā laikā.

Varētu sagaidīt, ka zem motora pārsega tam ir V12 benzīna motors, taču tā nav - Mercedes-Maybach 6 kabrioleta prototipam ir četri elektromotori ar 750 ZS kopējo jaudu. No 0 līdz 100 km/h tas spēj paātrināties mazāk kā 4 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir ierobežots pie 250 km/h.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!