Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: Kia Sorento

Kia Sorento 2018. gada modelis
Virkne uzlabojumu eksterjerā un salonā
Jauna astoņpakāpju automātiskā pārnesumkārba

Septiņvietīgu krosoveru niša Eiropā nav tik pārblīvēta, kā tas segments, kuru pārstāv Nissan Qashqai vai Toyota C-HR. Tomēr tas nenozīmē, ka tajā nav konkurences - tāpēc Kia uz Frankfurtes auto izstādi atveduši parādīt savu modernizēto Sorento.

Atjauninājumi galvenokārt ir kosmētiska rakstura - LED optika lukturos, jauna diziana buferi, kā arī plašāka virsbūves krāsu izvēle. Salona apdarē redzami augstvērtīgāki apdares materiāli, papildināts arī aprīkojuma saraksts, ietverot Apple CarPlay un Android Auto savienojumu viedtālruņiem uz 8,0 collu izmēra infosistēmas ekrāna.

Modifikācijām ar 2,2 litru tilpuma dīzeļdzinēju līdzšinējā sešpakāpju automātiskā transmisija aizstāta ar jaunu astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu, savukārt aprīkojuma variāciju sarakstā parādījusies jauna pocīzija - GT Line.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Kia Stonic

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kia Stonic ir uz mazauto platformas veidots kompakts krosovers ar salīdzinoši labu aprīkojumu, labām braukšanas īpašībām un ilgu garantijas termiņu. Tiesa gan, tas varēja būt mazliet lētāks un praktiskāks.