Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: Ford EcoSport

Ford EcoSport 2018.gada modelis debitē Frankfurtes auto izstādē
1,0 litra EcoBoost benzīna motori un 1,5 litru tilpuma dīzeļdzinēji
Ford modeļu klāstā ieņems B-Max vietu

Četrus gadus pēc otrās paaudzes Ford EcoSport laišanas klajā, ražotājs prezentējis šī modeļa atjaunināto versiju. Modelis, kas drīzumā būs pieejams arī Latvijā, ir Nissan Juke un citu līdzīga izmēra krosoveru tiešais konkurents.

Jaunākajā interpretācijā EcoSport ir vairākas kosmētiskas izmaiņas, kā arī daudz smalkāks interjers, ko iedvesmojis jaunākās paaudzes Fiesta mazauto. Prasīgākiem pircējiem EcoSport būs pieejams arī ar ST-Line sportiskajiem apdares elementiem.

Eiropā Ford EcoSport būs pieejams ar 1,0 litra tilpuma benzīna turbomotoru (100, 125 vai 140 ZS versijās), kā arī 1,5 litru tilpuma dīzeļdzinēju (100 vai 125 ZS). Standarta aprīkojumā šim modelim ir sešpakāpju manuālā pārnesumkārba, taču pieejama arī automātiskā transmisija un arī pilnpiedziņa.

EcoSport, kas Ford modeļu paletē pārņems B-Max vietu, tiek ražots Rumānijā. Pārdošana sākas jau šoruden.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.