Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: Renault Symbioz koncepts

Renault Symbioz ieskicē nākotnes auto
Pilnīga integrācija ar tiešaistē savienotu vidi
Nākotnes auto prototips būs gatavs jau šogad

Renault Symbioz ir viens no interesantākajiem šīgada konceptauto, kas ieskicē franču autoražotāja vīziju par transportlīdzekļiem, ar kādiem mēs pārvietosimies 20 gadus tālā nākotnē.

Renault uzskata, ka 2030.gadā automašīnas spēs tiešsaistē savienoties ar atbilstoši aprīkotām mājām, pilsētām un autoceļu infrastruktūru. “Veids, kā mēs izmantojam automašīnas, mainās jau tagad. Auto ir kaut kas vairāk par pārvietošanās līdzekli, ar kuru mēs no vienas vietas nonākam citā. Pateicoties jaunajām tehnoloģijām, tas kļūst par interaktīvu, personalizētu privāto telpu, kas savieno pasažierus ar citiem auto, cilvēkiem un objektiem ap tiem”, skaidro Renault viceprezidents Tjerī Bolors.

Kā jau var noprast, Renault Symbioz koncepts ir elektroauto. Tā motoram ir 680 ZS un 660 Nm griezes motors, kas nodrošina mazāk kā 6 sekunžu paātrinājumu no 0 līdz 100 km/h, bet 72 kWh baterijas ļauj veikt 500 km distanci ar vienu uzlādes reizi. Turklāt 80% no baterijas iespējams uzpildīt 20 minūtēs, izmantojot induktīvo uzlādes sistēmu.

Pirmais Renault Symbioz iedvesmotais prototips izmēģinājumiem reālajā dzīvē būšot gatavs jau šogad.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Renault Captur

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Captur pievilcīgais dizains, bagātīgo versiju kvalitatīvais interjers un zemā cena patiks daudziem, taču tā mazjaudīgie dzinēji un gaitas īpašības nedaudz atpaliek no konkurentu piedāvātā. Mēs vēlētos arī lielāku plašumu aizmugurē sēdošajiem.