Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: Porsche Cayenne Turbo

Jaunais Porsche Cayenne Turbo
4,1 (3,9) sekundes līdz 100 km/h
Cena Vācijā no 138 850 eiro

Neilgi pēc jaunākās paaudzes Porsche Cayenne (attēlā) klajā laišanas, Porsche prezentējuši šī modeļa šībrīža jaudīgāko versiju – Cayenne Turbo (vairāk attēlu fotogalerijā).

Zem motora pārsega tam ir 4,0 litru tilpuma V8 biturbo motors ar 550 ZS un 770 Nm, kas savienots ar jaunu astoņpakāpju Tiptronic S transmisiju. Tādējādi jaunais Porsche Cayenne Turbo var lepoties ar 30 ZS un 20 Nm vairāk, nekā priekštecim, kamēr 0-100 km/h paātrinājuma laiks sarucis līdz 4,1 sekundei (3,9 sekundēm ar papildaprīkojumā pieejamo Sports Chrono pakotni). Maksimālais ātrums – 286 km/h.

Jaunajam Porsche Cayenne Turbo ir adaptīvā pneimatiskā balstiekārta, kas ļauj izvēlēties kādu no sešiem augstuma līmeņiem, vai pielāgot to manuāli, atbilstoši ceļa (un bezceļa) apstākļiem. Papildaprīkojumā pieejama arī aizmugurējo riteņu stūres sistēma.

Būtisks Cayenne aerodinamikas komponents ir adaptīvais jumta spoileris, kas ne viena pastiprina spiedienu uz aizmugurējo asi, bet kalpo arī kā bremzēšanas palīgs – strauji samazinot ātrumu no 250 km/h jaunajam Cayenne Turbo nepieciešams par 2 metriem īsāks bremzēšanas ceļš.

Jaunā Cayenne Turbo cena Vācijā, ieskaitot vietējo PVN, ir no 138 850 eiro. Pirmie eksemplāri klientiem tiks piegādāti jau gada nogalē.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!