Ziņas

Youngtimer Rally Cars&Coffee fotogalerija

Youngtimer Rally sezona tuvojas noslēgumam
Šī gada pēdējais Cars&Coffee pasākums
Skaties fotogaleriju!

Youngtimer Rally sezonai tuvojieties noslēgumam, pagājušajā svētdienā pie CSDD Rīgas Motormuzeja norisinājās šī gada pēdējais Cars&Coffee pasākums, kas pulcēja gandrīz 190 klasiskos automobiļus un motociklus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas.

Vecākais un viens no interesantākajiem spēkratiem bija 1940. gada Tatra 87, bet jaunākie bija 1997. gada Fiat Cinquecento un Mercedes-Benz S300. Plašā skaitā tika pārstāvēti arī Padomju ražojumi, kopskaitā vairāk kā 30 automašīnas.

Vislielāko skatītāju un dalībnieku uzmanību piesaistīja Rolls Royce Silver Cloud II,  Opel GT, Volkswagen T1, BMW 2000 Touring, Jaguar XJ12, DeLorean DMC-12, Porsche 911 (930) Kremer,  Lancia Delta HF integrale 16V, Ferrari 348tb, Audi Coupe Quattro 20V, BMW Alpina B10 E34 un daudzi citi reti un interesanti automobiļi.

Šoreiz arī tika padomāts vairāk par citām izklaidēm un laika pavadīšanu – papildus tradicionālajai kafijai, burgeriem un sarunām, bija iespēja apmeklēt Rīgas Motormuzeju, skatīties tiešraidi no “Goodwood revival” festivāla, fanot par mūsu basketbolistiem, iepazīties ar auto kopšanas līdzekļiem no Go&Wax un mēģināt atminēt kāds auto ir paslēpts zem Whatcar.lv pārvalka – šī atrakcija izpelnījās īpašu uzmanību.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.