Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: BMW X7 iPerformance

Līdz šim lielākais BMW X sērijas modelis
BMW X7 iPerformance konceptauto
BMW X7 nāks klajā nākamgad, būs pieejams ar 7 sēdvietām

BMW oficiāli prezentējuši X7 apvidus auto konceptmodeli – BMW X7 iPerformance, kas faktiski ir nākamgad gaidāmā sērijveida modeļa visprecīzākā prelūdija.

Konceptmodelim ir sešas sēdvietas, bet dizainā ieskicētas BMW mākslinieku vizualizētās, jaunākās tendences luksusa klases segmentam – vienkāršas virsbūves formas, bet ar izsmalcinātiem apdares materiāliem un visjaunākajām tehnoloģijām, kādas pieejamas auto industrijā. Sagaidāms, ka sērijveida X7 būs septiņas sēdvietas.

Konceptmodeļa eksterjerā redzama BMW jaunā dizaina valoda, kāda tiks adoptēta kompānijas nākamajiem SUV – to izceļ masīva radiatora reste un šaurāki priekšējie lukturi ar jaudīgu LED optiku.

BMW X7 iPerformance ir vairāk kā 5 metrus garš, vismaz 2 metrus plats un 1,8 metrus augsts, tātad – manāmi lielāks, nekā pašreizējais X5. Zem motora pārsega atrodas hibrīddzinējs, kas sastāv no BMW TwinPower benzīna motora un elektromotora. Mūsu avoti ziņo, ka benzīna motors ir 2,0 litru tilpuma turbodzinējs, kāds atrodams arī 740e xDrive iPerformance hibrīdsistēmā.

Skaties video!



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.