Ziņas

Ferrari LaFerrari Aperta par 8,3 miljoniem eiro

Ferrari pārdod pēdējo LaFerrari rodsteru
Izsolē cena sasniedz 8,3 miljonus eiro
Iegūtā nauda novirzīta labdarībai

Ir dārgi auto un tad ir ļoti dārgi auto – pat pēc Ferrari standartiem. To apliecina fakts, ka aizvadītās nedēļas nogalē pats pēdējais Ferrari LaFerrari Aperta eksemplārs pārdots izsolē par 8,3 miljoniem eiro.

Kā zināms, sākotnēji Ferrari bija plānojuši saražot tikai 209 LaFerrari rodstera eksemplārus, no tiem deviņus paturot savā rīcībā dažādiem reklāmas nolūkiem. Tomēr šie plāni mainījās un Maranello bāzētais sporta auto ražotājs nolēma izgatavot 210. Ferrari LaFerrari Aperta eksemplāru, noslēdzot šī modeļa pastāvēšanas ēru un vienlaikus – sniedzot palīdzīgu roku labdarībai.

Kā zināms, LaFerrari ir viens no “karstākajiem” Ferrari modeļiem un pat kompānijas klientu vidū ne visi gribētāji tika pie šī hiperkāra kupejas versijas, par rodsteru nemaz nerunājot – tāpēc nav brīnums, ka Sotheby’s rīkotajā vairāksolīšanā atradās ļaudis, kas par to bija gatavi maksāt krietni vairāk par tā sākotnējo cenu.

Labdarības organizācija “Save the Children” par to var tikai līksmot – jo Ferrari šos 8,3 miljonus eiro plāno novirzīt tieši šīs apvienības mērķiem. Iegūtā naudas summa ir pat divas reizes lielāka, nekā bija prognozējuši izsoles rīkotāji.

Arī pircējs var būt laimīgs – konkrētais LaFerrari Aperta ir Rosso Corsa sarkanajā krāsā ar brīnišķīgu alkantaras, oglekļa šķiedras un citu augstvērtīgu materiālu apdari salonā – turklāt ar ļoti labu papildaprīkojuma klāstu.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ferrari F12 Coupe

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ferrari F12 ir viens no šī ražotāja lielākajiem pēdējā laika sasniegumiem. Tas nav tikai visu laiku ātrākais un jaudīgākais Ferrari, tas ir arī viens no pašiem lietojamākajiem.

Lietota auto tests