Ziņas

Mazda CX-5 saņem piecu zvaigžņu Euro NCAP drošības reitingu

Mazda CX-5: augstākais novērtējums Euro NCAP triecientestos
Moderns viedais atbalsts bremzēšanai pilsētā
Jauna braukšanas prieka dimensija

Jaunā 2017. gada Mazda CX-5 novērtēta kā viena no drošākajām pārdošanā esošajām ģimenes automašīnām.

Euro NCAP, neatkarīga organizācija, kas izvērtē jauno automašīnu drošību Eiropā, piešķīrusi jaunajai Mazda CX-5 maksimālo drošības reitingu – piecas zvaigznes.

Vērtējums tika sniegts pēc rūpīga sadursmes testa un modernu šofera atbalsta sistēmu izvērtējuma, kas ir jaunā modeļa standarta aprīkojums. Jaunā Mazda CX-5, kas pieejama tirdzniecībā visā Eiropā, sasniedza izcilus rezultātus, nodrošinot pieaugušo, bērnu un gājēju aizsardzību.

Moderns viedais atbalsts bremzēšanai pilsētā

Modernais viedais atbalsts bremzēšanai pilsētā, ar ko aprīkotas visas jaunās Mazda CX-5, ir autonoma bremzēšanas sistēma ārkārtas gadījumiem. Šī sistēma palīdz šoferim izvairīties no sadursmes vai vismaz samazina trieciena ātrumu, tādējādi samazinot arī traumu risku.

Sistēma izmanto uz priekšu vērstu kameru, kas filmē ceļu automašīnas priekšā un darbojas no 4 līdz 80km/h. Kamera var automātiski apstādināt automašīnu vai samazināt braukšanas ātrumu, ja jaunās Mazda CX-5 priekšā tiek konstatēts sadursmes risks ar citu transportlīdzekli vai gājēju.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mazda 3

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Mazda 3 beidzot ir tajā līmenī, kurā to var saukt par cienīgu alternatīvu Ford Focus vai VW Golf. Lieliska vadāmība, nevainojama montāžas kvalitāte un plašs komforta un drošības aprīkojums, kas papildina noslīpēto dizainu – ko vēl vairāk var vēlēties?