Ziņas

Toyota Frankfurtes autoizstādē

Jaunais Toyota C-HR Hy-Power konceptautomobilis
Jaunais Toyota Land Cruiser - 2018. gada modelis
Karstais hečs Yaris GRMN un jaunais Auris Touring Sport “Freestyle”

Drīzumā notiekošajā IAA automobiļu izstādē Frankfurtē Toyota stendā dominēs divas galvenās tēmas.

Hibrīda tehnoloģijas aizvien pieaugošie panākumi un nozīme, ko demonstrēs Toyota C-HR Hy-Power konceptautomobilis, ko izstrādājis Toyota Eiropas dizaina centrs. Tā mērķis ir izcelt Toyota C-HR emocionālo un spēkpilno izskatu, vienlaikus arī apliecinot hibrīda piedziņu ieviešanu Toyota pamata modeļu klāstā jau tuvākajā nākotnē.

Toyota unikālais 65 gadu mantojums iemiesots jaunajā Land Cruiser, kas piedzīvos pasaules pirmizrādi. Jaunais Land Cruiser, aprīkots ar segmentam unikālu “virsbūve uz rāmja” konstrukciju, aizvedīs Tevi, kur vien Tu vēlēsies. Un atvedīs arī atpakaļ.

Turklāt Toyota stendā tiks prezentēti arī karstais hečs Yaris GRMN un jaunais Auris Touring Sport “Freestyle”, kas Auris klāstu papildina ar jauna līmeņa personalizāciju.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.