Ziņas

BMW 6.sērijas GT nonāk atklātībā

BMW parāda 6.sērijas GT
Aizvietos 5.sērijas GT un 6.sērijas Gran Coupe
Pārdošanā novembrī

Klajā nākuši pirmie foto ar jauno BMW 6.sērijas Gran Turismo, kura debija plānota Frankfurtes autoizstādē šī gada rudenī.

Jaunais BMW luksusa hečbeks autoražotāja modeļu hierarhijā ir pakāpies vienu pakāpi augstāk, aizvietojot 5.sērijas GT un savā ziņā arī 6.sērijas Gran Coupe, nostājoties kaut kur pa vidu. Tas kļuvis garāks, sasniedzot nedaudz vairāk kā 5 metru garumu, kā arī mazliet zemāks. 

BMW modeļu saimes jaunpienācējs bāzēts uz CLAR modulārās platformas, kas ir arī 5.un 7.sērijas BMW pamatā. Lielākā daļa motoru – ja ne visi - būs no jaunākās paaudzes 5.sērijas sortimenta. To vidū – 265 ZS 3,0 litru dīzeļdzinējs, kas ļaus 0-100 km/h paātrinājumu veikt 6 sekundēs. Jaunais BMW 6.sērijas Gran Turismo tiks piedāvāts gan ar aizmugures piedziņu, gan pilnpiedziņu.

Interjers kopumā ir kā jaunākās paaudzes BMW 5.sērijai, taču bagāžas nodalījuma ietilpība ir 610 litri. Elektroniski nolaižot aizmugures sēdekļu atzveltnes, kravas nodalījumnu var paplašināt līdz 1800 litriem. 

Bez papildus kravas ietilpības, jaunajam 6.sērijas GT ir 10,25 collu iDrive displejs ar balss un žestu kontroles potenciālu. Auto iespējams aprīkot arī ar pusautomātisko vadības sistēmu.

Jaunais BMW 6.sērijas GT pārdošanā nonāks novembrī.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.