Ziņas

Zināma Range Rover Velar cena Latvijā

Latvijā prezentēts Range Rover Velar
Hierarhijā ierindojas starp Evoque un Sport
Range Rover Velar cena, sākot no 59 900 eiro

Latvijā prezentēts jaunais Range Rover modelis – Velar. Tas pieejams ar 2,0 un 3,0 litru dīzeļdzinējiem kā arī tāda paša tilpuma benzīna motoriem. Modeļa cenas sākas no 59 900 eiro par Velar ar bāzes komplektāciju un 180 ZS dīzeļdzinēju. Dārgākais Velar – First Edition ar 380 ZS benzīna turbomotoru maksā 112 700 eiro.

Inchcape Motors Latvija Jaguar Land Rover direktors Dmitrijs Zeļeņins atklāja: “Šis ir ļoti gaidīts modelis Range Rover saimē. Tas jau kopš pirmās prezentācijas dienas ir izraisījis milzīgu interesi gan pasaulē, gan arī pie mums. Velar iezīmē akcentus un dizaina virzienu nākamajām Range Rover paaudzēm un jauniem modeļiem”.

Land Rover galvenais dizainers Gerijs Makgoverns Velar dēvē par avangarda Range Rover. Tas tika radīts lai ražotāja modeļu hierarhijā aizpildītu plaisu starp Evoque un Range Rover Sport.

Jaunā modeļa konkurenti ir tādi auto kā Porsche Macan, kā arī BMW X4 dārgākās versijas, BMW X6 un Mercedes-Benz GLE Coupe.

Ražotājs uzsver, ka Velar, tāpat kā visi Range Rover, ir spējīgs apvidus pārvarēšanā – automobilis aprīkots ar pastāvīgo pilnpiedziņas sistēmu "Terrain Response".

Skaties video!


Par Inchcape

"Inchcape" ir globāls, neatkarīgs vairāku zīmolu izplatītājs un mazumtirgotājs, līderis premium un luksus auto un moto segmentā. Uzņēmumam ir vairāk nekā 170 gadu pieredze starptautiskajā tirdzniecībā, kuras pamatā ir nerimstoša interese inovācijās. Uzņēmums darbojas 29 pasaules valstīs, tā akcijas kotējas Londonas biržā un ir iekļauts tā FTSE 250 sarakstā.

Par Inchcape Motors Latvia

Oficiālais Jaguar Land Rover pārstāvis Latvijā ar vairāk kā desmit gadu pieredzi auto tirdzniecībā. 2016.gadā uzņēmums saņēma "Ilgtspējas indeksa" bronzas kategorijas atzinību, kļūstot par pirmo un līdz šim vienīgo uzņēmumu auto nozarē Latvijā, kurš saņēmis šo apbalvojumu.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!