Ziņas

Opel Ampera-e piestāj Vatikānā

Pāvestam uzdāvina Opel Ampera-e
Ampera-e veidots uz Chevrolet Bolt platformas
Pirmā CO2 brīvā valsts pasaulē

Būdams Romas katoļu baznīcas un Vatikāna vadītājs, pāvests nereti tiek vizināts greznos auto. Tiesa gan, pašreizējais pāvests - Francisks - ir pazīstams ar savu pieticīgo attieksmi pret transportlīdzekļiem un tikko saņēmis pavisam ekonomisku un videi draudzīgu auto.

Tas ir Opel Ampera-e elektroauto, ko viņam personiski piešķīris Opel šefs Karls Tomass Neumans. Līdzšinējās paaudzes Ampera bija veidota uz Chevrolet Volt bāzes, taču jaunais Ampera-e ir veidots uz Chevrolet Bolt platformas.

Līdz ar Ampera-e ierašanos Vatikāna autoparkā, teokrātiskā pundurvalsts  spērusi soli pretī savam mēŗķim kļūt par pirmo CO2 brīvo valsti pasaulē. Tas nav grūti sasniedzams, jo Vatikāns ir ne vien mazākā valsts pasaulē, bet savu enerģiju ņem no avotiem ārpus savām robežām.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.