Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2017: Opel Insignia Grand Sport

Jaunākās paaudzes Opel Insignia
Grand Sport un Sports Tourer
Jau pārdošanā, cena no 19 360 eiro

Pirmoreiz plašākas publikas apskatei Ženēvas auto izstādē nonācis jaunākās paaudzes Opel Insignia modelis, kas tiek piedāvāts divās virsbūves versijās - Grand Sport un Sports Tourer.

Tas ir pilnīgi jauns modelis ar dizaina iezīmēm no Monza konceptauto, kas jau iepriekš redzēts starptautiskās auto izstādēs.

Aiz elegantās ārienes ir jauna interjera arhitektūra, kas orientēta ne tikai uz komfortu, bet arī drošību. Opel savam modeļu gammas flagmanim piešķīruši tādas aprīkojuma opcijas, kā jaunākās paaudzes IntelliLux LED matricu lukturus, head-up displeju, kā arī virkni citu elementu, kas braukšanu ar Opel pietuvina biznesa klases līmenim.

Kā zināms, Insignia ir globāls modelis, kas Austrālijā pazīstams kā Holden Commodore, bet ASV un Ķīnas tirgū nes Buick Regal vārdu.

Latvijā jaunās paaudzes Opel Insignia jau ir nopērkams - piecdurvju liftbeks Grand Sport maksā no 19 360 eiro, bet universālis Sports Tourer – no 20 469 eiro

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.