Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2017: Opel Crossland X

Opel prezentē jaunu krosoveru
Opel Crossland X uz Citroen C3 platformas
Opel hierarhijā aizvietos Meriva MPV

Pasaules pirmizrādi Ženēvas auto izstādē piedzīvojis jaunākais Opel krosovers – Crossland X.

Tas ir modelis, kas vācu autoražotāja modeļu hierarhijā aizvietos Meriva, sekojot tendencei, kad līdzšinējais MPV tiek pārvērsts par SUV, kā to jau izdarījuši Peugeot un Renault. Opel modeļu klāstā Crossland X pievienosies izmēros mazākajam Mokka X.

Jaunākais Opel modelis veidots sadarbībā ar vācu autoražotāja jaunajiem saimniekiem – PSA grupu, tāpēc nav pārsteigums, ka tas ir radniecīgs Citroen C3 un nākamās paaudzes Peugeot 2008.

Ņemot vērā, ka tā galvenais uzdevums ir izskatīties pēc krosovera un piedāvāt mazauto cienīgas lietošanas izmaksas, Opel Crossland X nav pilnpiedziņas. Tā vietā tam ir virkne jaunu drošības tehnoloģiju, kā arī Opel OnStar un IntelliLink informācijas sistēmas.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.