Ziņas

Jaunais Mazda CX-5 tuvojas

Jaunais Mazda CX-5 debitēs Ženēvā
Būs arī Mazda CX-3 un Mazda2 feislifts
Drīzumā arī pārdošanā Latvijā

Jau pēc mēneša Ženēvas autoizstādē debiju piedzīvos jaunais Mazda CX-5, kā arī divi atjaunināti modeļi - 2017. gada Mazda CX-3 un 2017. gada Mazda2.

Sešus gadus pēc Mazda MINAGI konceptautomobiļa, oriģinālā CX-5 priekšgājēja un jauna atzītu modeļu klāsta prezentēšanas Ženēvā jaunais, kompaktais apvidus automobilis ieved Eiropas populārāko Mazda modeli jaunā paaudzē.

Jaunais CX-5, kas ir garāks un zemāks nekā iepriekšējais modelis, žilbina ar jaunu augstākās kvalitātes Soul Red Crystal virsbūves krāsu, kurai piemīt īpašs dziļums un intensitāte. Uzlabojumi komforta aprīkojumā ietver ērtākus sēdekļus, papildu skaņas izolāciju, kā arī piekares regulējumus, kas salonā samazina trokšņa un vibrāciju līmeni.

Mazda mīlestību pret braukšanu demonstrē arī zīmola jaunā kampaņa Drive Together. Tas pats attiecas arī uz jaunākajām Mazda B segmenta modeļu versijām. 2017. gada Mazda CX-3 apvidus auto un 2017. gada Mazda2 supermini standarta komplektācijā ir aprīkoti modernizēto i-ACTIVSENSE aktīvo drošības tehnoloģiju klāstu, kurā ietilpst arī adaptīvie LED priekšējie lukturi.

Arī salonā ir vairota pievilcība - tas aprīkots ar pārveidotu stūri, labākas kvalitātes ekrāniem (piemēram, pilnas krāsu gammas projekcijas ekrānu), tas ir klusāks un piedāvā vairāk braukšanas komforta. 2017. gada CX-3 un 2017. gada Mazda2 Eiropā ieradīsies pavasarī, bet vasaras sākumā tiem sekos jaunais CX-5.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mazda 3

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Mazda 3 beidzot ir tajā līmenī, kurā to var saukt par cienīgu alternatīvu Ford Focus vai VW Golf. Lieliska vadāmība, nevainojama montāžas kvalitāte un plašs komforta un drošības aprīkojums, kas papildina noslīpēto dizainu – ko vēl vairāk var vēlēties?