Ziņas

Ferrari Enzo: pērkam mazlietotu!

Pārdošanā nonāk mazlietots Ferrari Enzo
Viens no iekārojamākajiem superkāriem pasaulē
Cena - 3,9 miljoni dolāru

Kompānijas dibinātājam par godu nosauktais Ferrari Enzo ir viens no itāļu sporta auto ražotāja visu laiku iespaidīgākajiem superkāriem, kas jau sen nostiprinājis savu vietu šīs klases auto elitē - par spīti tam, ka tas tika laists klajā vien 2002.gadā.

Tas ir viens no iekārojamākajiem auto Ferrari kolekcionāru aprindās, tāpēc ikreiz, kad kāds Enzo nonāk tirgū, tas ir sava veida notikums. To jo īpaši var attiecināt uz šo auto, kas nonācis pārdošanā ASV. Ņemot vērā, ka tam ir vien 140 jūdžu nobraukums un oriģinālās pretskrāpējumu plēves uz durvju sliekšņiem, tas ir pilnīgi “ sterils” eksemplārs.

Nav brīnums, ka auto tirgotājs par to prasa 3,9 miljonus dolāru, taču, kā liecina sludinājumam pievienotie foto, auto būs katra iztērētā centa vērts - faktiski tas izskatās gluži tāpat kā 2003.gada oktobrī, kad tas izripoja pa Maranello rūpnīcas vārtiem Itālijā.

Droši var derēt, ka lētāks tas nepaliks - šādu auto vērtība tikai turpinās augt.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ferrari F12 Coupe

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ferrari F12 ir viens no šī ražotāja lielākajiem pēdējā laika sasniegumiem. Tas nav tikai visu laiku ātrākais un jaudīgākais Ferrari, tas ir arī viens no pašiem lietojamākajiem.

Lietota auto tests