Ziņas

Ford prezentē divus īpaša izlaiduma Mustang

Īpaša izlaiduma Ford Mustang
Mustang Black Shadow Edition
Mustang Blue Edition

Eiropas tirgū klajā laisti divi īpaša izlaiduma Ford Mustang, kas no standarta modeļiem atšķirsies ar unikālu dizainu un plašu specifikāciju.

Tie ir - Ford Mustang Black Shadow Edition, kas tiek piedāvāts ar īpašiem melnas krāsas 19 collu vieglmetāla diskiem un unikālām melnas krāsas virsbūves detaļām, kā arī Ford Mustang Blue Edition ar Grabber Blue virsbūves krāsu un noformējumu klasiskajās Ford Mustang tradīcijas.

Abi īpašā izlaiduma Mustang modeļi ir pieejami ar plašu aprīkojumu, kas ietver apsildāmus un dzesējamus sēdekļus, Ford komunikācijas un izklaides sistēmu SYNC 3 ar navigāciju un augstākās kvalitātes audiosistēmu.

Mustang Black Shadow Edition

Ford Mustang Black Shadow Edition būs iespējams pasūtīt no 2017. gada janvāra ar Ford 421 ZS 5,0 litru V8 dzinēju un sešpakāpju manuālo vai sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Četrās virsbūves krāsās — Platinum White, Triple Yellow, Race Red un Grabber Blue — pieejamais Ford Mustang Black Shadow Edition izceļas ar unikālu virsbūves stilu, kas ietver melnu savvaļas zirga emblēmu uz GT režģa, ekskluzīvus melnas krāsas 19 collu Y spieķu vieglmetāla diskus, melnas strīpas gar izteiksmīgajiem dzinēja pārsega izliekumiem un sānos starp riteņu arkām ar gaistošu efektu, kā arī 5,0 litru dzinēja emblēmas uz priekšējiem spārniem.

Īpašā izlaiduma modelis ir aprīkots ar parkošanās sensoriem, apsildāmiem un dzesējamiem priekšējiem sēdekļiem, audiosistēmu ShakerPro ar 12 skaļruņiem un jaudīgu 8 collu zemo frekvenču skaļruni bagāžas nodalījumā, kā arī augstvērtīgu salonu ar melnas ādas apdari un izteiksmīgām šuvēm uz priekšējā paneļa un pieskaņotiem durvju paneļu ielaidumiem.

Mustang Blue Edition

Ford izteiksmīgās Grabber krāsas pirmo reizi bija pieejamas 1969. gada Shelby GT350 un GT500 modeļiem. Kopš tā laika Ford ir periodiski piedāvājis Mustang vairāk nekā 20 dažādās Grabber krāsās, tostarp Grabber Orange, Grabber Yellow un Grabber Lime. Grabber krāsas vēsturiski piesaista automobiļu kolekcionāru uzmanību.

Jauno Ford Mustang Blue Edition ir iespējams pasūtīt ar Ford 421 ZS 5,0 litru V8 dzinēju vai ekonomiskāku 317 ZS 2,3 litru EcoBoost dzinēju un sešpakāpju manuālo vai automātisko pārnesumkārbu pievilcīgajā Grabber Blue virsbūves krāsā, ko izceļ melnas dzinēja pārsega un jumta strīpas ar gaistošu efektu un melni 19 collu daudzspieķu vieglmetāla diski.

Abi īpašā izlaiduma modeļi ir aprīkoti ar Ford SYNC 3 sistēmu ar 8 collu skārienekrānu, kas ļauj atrast tuvējās kafejnīcas, degvielas uzpildes stacijas vai stāvlaukumus, kā arī dzelzceļa stacijas, lidostas un viesnīcas, vienkārši nospiežot pogu un pasakot „Man vajag kafiju“, „Man vajag benzīnu“ vai „Man jāatrod stāvvieta“.

 Mustang Eiropā

Kopš klasiskā sporta auto laišanas klajā 2015. gada sākumā Eiropā ir pārdoti un pasūtīti gandrīz 23 000 Ford Mustang vienību. Aptuveni divas trešdaļas no tām ir slīpā jumta modeļi. Populārākās Mustang krāsas Eiropā ir sarkana, pelēka un melna, un 64% klientu izvēlas V8 dzinēju. EcoBoost modeļi lielākoties tiek pasūtīti Dienvideiropā.



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.